_

Jadłospis na najbliższy tydzień

_

01-31

07

2025

poniedziałek

śniadanie

PRZERWA WAKACYJNA

2 śniadanie

PRZERWA WAKACYJNA

obiad

PRZERWA WAKACYJNA

podwieczorek

PRZERWA WAKACYJNA

01-31

07

2025

wtorek

śniadanie

PRZERWA WAKACYJNA

2 śniadanie

PRZERWA WAKACYJNA

obiad

PRZERWA WAKACYJNA

podwieczorek

PRZERWA WAKACYJNA

01-31

07

2025

środa

śniadanie

PRZERWA WAKACYJNA

2 śniadanie

PRZERWA WAKACYJNA

obiad

PRZERWA WAKACYJNA

podwieczorek

PRZERWA WAKACYJNA

01-31

07

2025

czwartek

śniadanie

PRZERWA WAKACYJNA

2 śniadanie

PRZERWA WAKACYJNA

obiad

PRZERWA WAKACYJNA

podwieczorek

PRZERWA WAKACYJNA

01-31

07

2025

piątek

śniadanie

PRZERWA WAKACYJNA

2 śniadanie

PRZERWA WAKACYJNA

obiad

PRZERWA WAKACYJNA

podwieczorek

PRZERWA WAKACYJNA

_

Woda dostępna dla dzieci na oddziałach.

Poszczególne elementy jadłospisu mogą ulec zmianie.

Używane przyprawy mogą zawierać śladowe ilości gorczycy, selera, orzechów, sezamu, mleka, jajek, soji oraz glutenu.

Informacje dotyczące żywności 

Produkty zapisane tłustym drukiem mogą zawierać substancje powodujące alergię lub reakcje nietolerancji zgodnie z zał. nr 2 do Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady /UE/ Nr 1169/2011 z dnia 25.X.2011r

_

W sprawie przekazania konsumentom informacji na temat żywności przedstawiamy listę składników alergennych mogących występować w przygotowanych potrawach:

 

Zboża zawierające gluten/ pszenica, żyto, jęczmień, owies, pszenica khorasan/, jaja, ryby, orzeszki ziemne, soja, mleko, orzechy, migdały, seler, nasiona sezamu, gorczyca, łubin.